Konica Minolta Bizhub C227 je odličen nakup za naše pisarniške potrebe

Pri nakupu pisarniških aparatov se je po mnenju mnogih uporabnikov in tudi strokovnjakov najbolje obrniti na podjetje, ki se imenuje Konica Minolta. Ta na svoje prodajne police, tudi spletne, postavlja samo vrhunske aparate priznanih proizvajalcev in blagovnih znamk. Podjetje pa zaradi svoje vrhunske ponudbe ni priznano samo na našem trgu, ampak tudi na tujih.

Konica Minolta Bizhub C227 je ena od najboljših rešitev, ki jih lahko postavimo v svoje pisarniške prostore. Gre za vrhunski tiskalnik, ki nam omogoča opravljanje številnih funkcij. Njegov komplet pa poleg glavnega aparata vključuje še avtomatski pokrov in tudi kovinski podstavek – omarico. Njegova hitrost tiskanja je neverjetno hitra; na minuto namreč naredi kar 22 strani tiska. Tudi njegov spomin je neverjetno velik, ponaša pa se še s številnimi drugimi lastnostmi, ki so še kako zelo pomembni za zahtevne uporabnike, ki pri svojem pisarniškem delu potrebujejo le najboljše naprave.

Konica Minolta Bizhub C227 pa se lahko v podjetju tudi sposodi za določen čas, kar je prav tako zelo zaželena storitev med sodobnimi kupci, med katerimi so tudi velika podjetja, ki tiskalnike raje najemajo kot pa kupujejo.

Kyocera TaskAlfa 2252 ci je vrhunska ponudba znanega podjetja

Če ste se preko spleta ali kje drugje že kdaj zanimali za vrhunske multifunkcijske barvne laserske tiskalnike, potem ste zagotovo že naleteli na izjemno vrhunsko ponudbo, ki se prodaja in najema pod imenom Kyocera TaskAlfa 5052 ci. Gre za aparat, ki se ga vsekakor splača postaviti v pisarno vašega podjetja, sploh pa če se zelo pogosto ukvarjate s tiskanjem barvnih dokumentov.

Kyocera TaskAlfa 5052 ci se ponaša z zelo velikimi prednostmi, ki si jih lahko preberete tudi na spletni strani znanega podjetja, ki take naprave ne samo prodaja, ampak daje tudi v najem. Na tej spletni strani boste lahko preverili tudi ceno nakupa oziroma najema za določen čas.