Ovijalec palet lahko kupite v pestri spletni ponudbi

Ovijalec palet je danes nujno potreben v vsakem proizvodnem procesu. Glavni namen ovijanja palet s stretch folijo je, da izdelke ustrezno zaščitimo med samim transportom. Na takšen način ovite palete so za transport bolj stabilne, zato je manjša verjetnost pojava različnih poškodb. Ovijanje palet s stretch folijo je lahko ročno ali pa s tako imenovanimi ovijalci palet.

Ovijalec palet je avtomatska naprava, ki je namenjena ovijanju palet s stretch folijo. V pestri spletni ponudbi opazimo različne modele ovijalcev palet. Nekateri so nameščeni na tla in imajo pritrjeno rotacijsko mizo za ovijanje palet vseh oblik. Ovijalci palet so lahko tudi mobilni in so tako primerni za vse dejavnosti. Ovijalec palet lahko tudi ovije s stretch folijo palete različnih dimenzij. Pestra spletna ponudba ovijalcev palet nam tako ponuja široko izbiro. Izbirate lahko tudi med kakovostnimi ovijalci palet priznanih blagovnih znamk s katerimi so kupci zelo zadovoljni.

Dozator za natančno in enostavno pakiranje različnih vrst živil

Živila lahko pakiramo na različne načine. Nekatera so vakuumsko pakirana, druga pa so na primer pakirana v različne embalaže, kot sta na primer papir ali PVC vrečke. V obeh primerih je potrebno natančno odmeriti živila in jih tudi zapakirati. V tem primeru nam delo bistveno olajša dozator, s katerim lahko natančno odmerimo določeno količino živil. Dozator nam delo olajša v tem smislu, da nam ni potrebno živila neprestano tehtati, ampak to delo namesto nas natančno izvede dozator.

V spletni ponudbi različnih trgovin in podjetij lahko zasledimo različne blagovne znamke in modele dozatorjev. Dozator je običajno kombiniran z varilcem, kar omogoča hitro in učinkovito pakiranje določenega živila. Dozator odmeri živila v vnaprej pripravljene vrečke različnih kapacitet, na primer od 100 g pa vse do 1000 g. Ker se živila po svoji teksturi med seboj razlikujejo, se tudi dozatorji uporabljajo za različno zrnata živila.