Excel za začetnike je zelo uporaben računalniški tečaj

Življenje z računalniki je danes postalo že povsem nekaj vsakdanjega. Ne le, da nas spremljajo v našem poslovnem življenju oziroma službah, ampak se z njimi vedno pogosteje srečujemo tudi doma. Delo z računalniki je tako vedno bolj pomembno, prav tako pa je med uporabniki vedno večje povpraševanje po različnih računalniških tečajih. Če ste novinec pri delu z računalnikom, vam vsekakor svetujemo, da se odločite za Excel za začetnike, s katerim boste prebili led pri vaših prvih računalniških korakih.

 

Excel je tako le eno izmed mnogih programskih orodij, ki so še posebej uporabna tudi za povsem vsakdanjo uporabo. Z njim si lahko na primer naredite preglednice z mesečnim popisom stroškov, ki jih lahko analizirate in kasneje med seboj primerjate. Excel za začetnike je primeren predvsem za vse tiste, ki si želite naučiti osnovnih korakov pri delu s tabelami, seznami, formulami in raznimi podatki. 

 

Sharepoint vam omogoča, da povečate avtomatizacijo delovnih procesov

 

Številna podjetja danes vedno bolj stremijo k povečanju učinkovitosti in produktivnosti. Zato je zelo pomembno, da so delovni procesi načrtovani na takšen način, da omogočajo čim večjo avtomatizacijo na različnih nivojih. Sharepoint je priljubljena Microsoftova platforma, ki je namenjena postavitvi portalov za poslovne skupine, preko katerega je mogoče skupinsko delo. Predvsem je koristna zaradi uvedbe raznih elektronskih obrazcev, ki predstavljajo podporo raznim kadrovskim, finančnim in ostalim podpornim službam.

Številna podjetja se odločajo za Sharepoint, ker nudi izjemno enostavno uporabo, na drugi strani pa je zelo uporabna na različnih nivojih podjetja. Seveda je potrebno za vzpostavitev portala določeno strokovno znanje, zato je najbolje, da se obrnete na ponudnika, ki se ukvarja s tovrstno implementacijo portala. Razveseljiv je podatek, da se tovrstna vzpostavitev popolnoma prilagodi zahtevam in potrebam naročnika, po namestitvi pa se lahko odločite tudi za strokovno vzdrževanje in upravljanje s Sharepoint portalom.