Notranja vrata za vsak prostor

Notranja vrata so namenjena tudi temu, da nam znotraj posameznega prostora omogočajo mir, tišino in intimo. V kolikor imamo številčno družino, bo vsak izmed otrok potreboval svoj prostor, v kateremu se bo brezskrbno učil ter se v prostem času sproščal. Dobra vrata, ki bodo zagotavljala tudi zvočno izolacijo, nam bodo tako v veliko pomoč, pri zagotavljanju miru in reda. 

Notranja vrata so dandanes narejena tako, da se izredno tiho zapirajo, da so lahka in da nam ne otežkočajo prehoda skoznje. V kolikor smo v stanovanju omejeni s prostorom, si lahko namestimo tudi drsna vrata, ki se bodo elegantno odpirala ob steno, tako da bodo po posebnem mehanizmu drsela ob njej. Tista najelegantnejša pa se bodo odpirala kar v steno in tako porabila resnično minimalno prostora.  

Notranja vrata velikokrat naredimo iz kombinacije lesa in stekla, ker si tako omogočimo vstop svetlobe tudi v prostore, kjer je sicer ne bi bilo. Poleg tega pa je stekli eleganten in moderen material, ki se lepo poda k vsakemu stilu in designu. 

Blokovska vhodna vrata za protivlomno zaščito

Blokovska vhodna vrata so lahko protivlomna ali pa tudi ne. Nekateri stanovalci se ne odločijo za protivlomna vhodna vrata, saj jih imajo nameščena že znotraj bloka, za vhod v njihov dom. Vendar je priporočljivo razmisliti tudi o tem, da si zaščitimo glavi vhod, saj je bolje imeti več varnosti kot premalo. To je še zlasti pomembno v večjim mestih, kjer je več nepridipravov in posledično tudi več vlomov. 

Blokovska vhodna vrata pa so lahko tudi popolnoma navadna, narejena iz kvalitetnega aluminija in stekla. Steklo je izredno priporočljivo, ker nam na stopnišče dovaja svetlobo. Nekateri si na vhodna vrata namestijo tudi čitalec čipa in imajo tako možnost odpiranja s čipom. To je priročno vedno, ko imamo prepolne roke, da bi lahko brez težav odklenili vhodna vrata.