Polirna pasta za avto najboljšega proizvajalca

Polirna pasta za avto se lahko nanaša ročno ali strojno. Polirno maso uporabimo preden nam na avtomobilsko karoserijo nanesejo vosek. Vsaka polirna mas vsebuje izjemno veliko polirnega olja, ki na dotrajanem avtomobilskem laku naredijo globok in satenast sijaj. S pomočjo polirne mase lahko ostranimo vse vrtinčaste praske, ki so nastale pri vsakodnevni rabi avtomobila. 

Polirna pasta za avto lahko torej nanašamo kar ročno. Pomembno je, da imamo aplikator, s katerim bomo polirno pasto enakomerno nanašali na površino. Med poliranjem si moramo izbrati primerno velike dele avtomobila, ki jih bomo ročno lahko brez težav obvladovali. Nikakor ne smemo imeti prevelike površine, saj nam v tem primeru ne bo uspelo dobro spolirati vse površine. 

Polirna pasta za avto se nanaša s krožnimi gibi. Pri tem moramo jo moramo na določen predel avtomobila nanesti večkrat. Za optimalen rezultat, je dobro da jo nanesemo vsej štirikrat ali pa tudi večkrat, v primerih ko je avtomobil resnično uničen. Vsaka plast bo pripomogla k lepšemu končnemu rezultatu. 

Tekočina za vetrobransko steklo v večjih količinah

Tekočina za vetrobransko steklo se lahko kupi v različnih prodajalnah ter tudi na bencinski črpalki. Med vožnjo nujno potrebujemo tekočino za vetrobransko steklo, saj moramo med vožnjo večkrat očistiti steklo. 

Tekočina za vetrobransko steklo je potrebna, ko se nam zaradi umazanije v zraku vetrobransko steklo umaže in zato skozenj ne vidimo več dobro. Steklo se nam v poletnem času zamaže tudi zaradi žuželk, ki letajo in se nam med vožnjo zaletijo v prednjo šipo. 

Tekočina za vetrobransko steklo je nujno potrebna tudi v deževnih dneh. Najbolj nam pride prav, ko se steklo le malce orosi in ga moramo zaradi boljše vidljivosti očistiti. Ker pa ni dovolj vode, bodo brisalci brez dodatne tekočine, vetrobransko steklo le še dodatno zamazali. V vseh naštetih primerih nam bo dobra tekočina pomagala pri boljši in bolj varni vožnji.