Elektronski arhiv nam omogoča hiter dostop

Vsakemu izmed nas se je zagotovo že zgodilo, da smo iskali neke dokumente, katere smo pospravili, a smo pozabili, kam smo jih pospravili. To je večni problem pri dokumentacijah, da jih nekam pospravimo in nanje pozabimo, a velikokrat te dokumente potrebujemo in potem moramo izgubljati čas s tem, da jih najdemo in jih pregledamo. Za to se je seveda potrebno organizirati in poskrbeti, da bomo imeli vse dokumente shranjene na enem mestu in bomo sami določali, komu so dostopni.

Elektronski arhiv nam tako omogoča hiter dostop do vse dokumentacije, katero elektronsko shranimo. Tako lahko upravljamo tudi to, komu so ti dokumenti dostopni in komu ne. To je lahko velika prednost, če se slučajno zgodi, da smo mi odsotni in mora nekdo drug pregledati ta arhiv, da pride do informacij, ki jih je potrebno zvedeti.

Elektronski arhiv omogoča tudi to, da se na njem hranijo razne dobavnice in pa tehnološka dokumentacija, kar pomeni, da bomo neprestano na tekočem, kaj se s podjetjem dogaja. Tako bomo nenehno lahko izboljševali produktivnost podjetja, kar je seveda ključnega pomena za boljši uspeh.

Poslovna inteligenca je sistem, ki omogoča prejem informacij povsod

Zagotovo se nam je že pripetilo to, da neke informacije do nas niso prispele v pravem času. Tako smo se lahko velikokrat za kaj ošteli in bili za določene stvari prepozni. Zato je pomembno, da smo z informacijami na tekočem in poskrbimo, da jih prejmemo pravočasno.

Poslovna inteligenca je tako sistem, ki nam omogoča preje informacij, kjerkoli se nahajamo. To je seveda za nas lahko ključnega pomena, saj nam tako ne bo potrebno skrbeti, da kakšnih informacij ne bi prejeli pravočasno. Vse kar je potrebno storiti je to, da pričnemo uporabljati nov sistem.

Poslovna inteligenca torej poskrbi tudi za vsa podjetja, da nadrejeni vse informacije prejmejo pravočasno in pravočasno tudi ukrepajo.