Gostinski pomivalni stroji za manjše gostilne

Gostinski pomivalni stroji so izredno pomemben del vsake kuhinje ter vsakega gostilniškega pulta. S pomočjo gostinskega pomivalnega stroja lahko hitro in učinkovito operemo vse uporabljene kozarce, ki bi jih brez stroja veliko težje vzdrževali čiste in sijoče. Gostinski pomivalni stroji so namreč narejeni tako, da z izjemno nežnostjo čistijo steklo. To pa je nujno potrebno za vzdrževanje čistih in lepih kozarcev. 

Gostinski pomivalni stroji nikakor ne sme biti preveč agresiven. Pri preveč agresivnih pomivalnih strojih postanejo dragoceni kozarci, za katere smo pri nakupu odšteli kar nekaj denarja, hitro zanemarjeni in motni. Iz njih namreč izgine sijaj, ki se pri klasičnih detergentih hitro izniči. Ko postane kozarec grd, pa ga ne moremo več dati na mizo pred gosta, saj bi to pomenilo, da svoje goste zanemarjamo in da jih ne postavljamo na prvo mesto. 

Gostinski pomivalni stroji so lahko večji ali manjši. Za manjše gostilne je dovolj že manjši pomivalni stroj, v kateremu boo lahko oprali do dvajset kozarcev. Ker so takšni pomivalni stroji zelo hitri, boo tako v kratkem časovnem obdobju lahko oprali vse umazane kozarce, ki so se nabrali. 

 

Najem gostinske opreme za manjša podjetja

Najem gostinske opreme je izredno priročna možnost, ki jo velikokrat izkoristijo predvsem novo nastala podjetja, ki na zalogi nimajo še dovolj opreme. Ko dobi manjša gostilna večje naročilo, mora najeti vso potrebno manjkajočo opremo. 

Najem gostinske opreme bo gostince stal veliko manj, kot nakup celotne opreme. Zato je bistvenega pomena, da pred začetkom poslovanja, gostilna poišče partnerja, ki bo vedno na voljo za najem vse potrebne gostinske opreme. 

Najem gostinske opreme se navadno izvede tako, da se naročeno blago prevzame v poslovalnici podjetja. Lahko se seveda dogovorimo tudi za dostavo, a se pri tem cena najema malce podraži. Vsekakor je dobro, da se pred najemom o vsem natančno dogovorimo, saj bomo le tako lahko dobro poslovali.