Telegram za mami

Telegram za mami je ob rojstvu njenega in očetovega malega zaklada čudovito in edinstveno darilo. Telegram za mami je hitro in kratko sporočilo, vendar z velikim in iskrenim pomenom. Ob rojstvu otroka se mami počuti srečno in izpopolnjeno. Ob prebiranju voščil in dobrih želja za njenega novega malčka in njo se bo počutila še toliko lepše in bolj srečno.

Telegram za mami ima lahko vaš pečat, ker vanj lahko napišete svoje osebno sporočilo ali verz. Zraven lahko dodate tudi kakšno malenkost, na primer kakšen paketek novih copatkov za novorojenčka. Z poslanim telegramom zagotovo ne boste zgrešili, saj ste mamici in dojenčku poslali trajno darilo, ki ga bodo lahko prebirali še mnogo let. 

Telegram medo 

Telegram medo je odlična izbira, ko na svet prijoka novo življenje. Pošljite telegram medo mamici in novorojenčku direktno v porodnišnico ali pa na njihov dom in jim tako zaželite dobrodošlico in vse najboljše ob rojstvu dojenčka.  Telegram medo je čudovita izbira saj z svojim prikupnim motivom medvedka nikoli ne razočara. 

Telegram medo je lahko v različnih barvah in ima dodane različne motive, ter različne medvedke. Tako boste lahko telegram medo poslali za fantka ali pa deklico. V telegram zapišite svoje občutke sreče in zadovoljstvo ob rojstvu novega malčka, če morda ne veste kako bi ubesedili in na papir prenesli svoje občutke, pobrskajte po spletu ali po   knjigi in tako izberite čudovit verz za mamico in njenega malčka. Pri poslanem telegramu je seveda lepo, če ne pozabite tudi na mamico. Zato lahko pri pošiljanju telegrama izberete tudi paketek v katerem boste dodali kakšno malenkost oziroma priročno darilce za mamico, ki si ga zagotovo po trudu in naporu še kako zasluži.

Telegram medo lahko pošljete vse dni v letu, ob praznikih in vikendih. Ko bo malček zrastel bo lahko vaš telegram ponovno prebral in občutil vaše želje in dobre misli namenjene njemu.