Husqvarna 572 XP za zahtevno delo skozi ves dan

Razvoj motornih žag je šel predvsem v smeri, da bi postale delavcu prijazne. Ena od takšnih motornih žag je tudi Husqvarna 572 XP. Če upoštevamo, da mora nek gozdni delavec držati motorno žago v rokah 8 ur ali še več, potem ni zanemarljivo dejstvo, da je obremenitev za mišice in sklepe zelo velika. Ob tem je potrebno upoštevati še vibracije in fizično moč vsakega delavca, ki je potrebna za žaganje, obrezovanje ali kleščenje.

Husqvarna se je v svojem prodajnem programu še posebej posvetila vsem profesionalnim delavcem, ki uporabljajo motorno žago vsak dan. Motorna žaga Husqvarna 572 XP je tako ena izmed profesionalnih motornih žag, ki je namenjena pogosti uporabi. Z napredno tehnologijo se je približala potrebam delavca. Ima izboljšano hlajenje in za 12 % večjo zmogljivost kot prejšnji modeli. Zaradi tega je delo z njo bolj učinkovito.

Robotska kosilnica za vedno popoln videz trave

Roboti nadomeščajo delo človeka na različnih področjih. Eno izmed teh je tudi čisto enostavna košnja trave. Le ta je lahko v marsikaterem gospodinjstvu eno od najbolj neljubih vrtnih opravil, ki nam lahko vzame veliko časa. Zaradi tega je robotska kosilnica prava rešitev za vsakogar, ki mu primanjkuje časa za vzdrževanje svoje zelenice.

Robotska kosilnica je enostavna za uporabo. Je lahka, njena nadzorna plošča pa je prav tako zelo razumljiva. Robotsko kosilnico sicer lahko montirate sami, vendar vam bo to na začetku vzelo malo več časa. Lahko pa se odločite, da vam bodo to storili za to usposobljeni strokovnjaki. Pred samim začetkom je potrebno napeljati mejni kabel, vendar za to ne potrebujete prekopavati vrta. Enostavno ga položite čim bližje zemlji, na že pokošeno travo. Robotska kosilnica je kos vsem tipom vrta, pri instalaciji morate biti pozorni le na področja, ki jih ne želite kositi, kot na primer grmičevje ali gredice z rožami.