Kako preveriti kakovost maskare

Maskara je zagotovo nepogrešljivo kozmetično sredstvo prav vsake ljubiteljice make upa. Navadno se nakup nove maskare zgodi nekje na vsake pol leta. Vse pa je seveda odvisno od posameznice. Obstajajo tudi takšna dekleta in ženske, ki maskare ne samo rade kupujejo, temveč tudi testirajo. Sicer pa je takšen kozmetični izdelek za testiranje dokaj preprost. Rezultat ličenja je namreč viden takoj. Prav tako tudi lahkota odstranjevanja.

Izbira maskare ne nazadnje poteka tudi glede na to, kakšne trepalnice ima uporabnica. A ne glede na to, na sploh velja, da maskara ne sme biti presuha, ker se tako precej težje doseže efekt oziroma učinek gostih in daljših trepalnic. Po drugi strani maskara ne sme biti niti preveč mokra. V tem primeru je dodatna ukrivljenost trepalnic skorajda nemogoča. Hitreje prihaja do packanja pa tudi do videza pajkovih nogic. Slednje pomeni, da se trepalnice zlepijo skupaj. Preveč mokre maskare se prav tako zelo rade popackajo po vekah.

Po nanosu maskare trepalnice ne smejo biti trde

Ko se maskara po nanosu posuši, je za večino pomemben tudi sam občutek nanosa na trepalnicah. Ekstremno trde trepalnice po uporabi maskare za večino ne pride v poštev. Po nanosu se lahko zgodi tudi to, da so oči suhe in pekoče. Slaba plat takšne kozmetike je lahko tudi drobljenje. Po uporabi tovrstnega make up izdelka se neredko pripeti še odtisovanje črnila na veke. Na slednje zlasti vpliva mastnost kože posameznice.

 

Wibo maskare in drugi izdelki so visoko kvalitetni.

Na sploh bi bilo zagotovo najbolje, če bi se maskare preprosto dalo odstraniti samo s pomočjo tople vode, in to na takšen način, da ličilo s trepalnic odpade v koščkih. Če maskara za odstranjevanje ni dovolj enostavna, zagotovo ne pride v finalni izbor najboljših maskar.

Za lepo embalažo maskare pripravljeni odšteti več denarja

Vsekakor je kakovost maskare daleč na prvem mestu, a kupcem je pri izbiri takšnega make up izdelka izjemno pomembna tudi sama embalaža. Celo več: nekateri so zaradi nje pripravljeni odšteti tudi do nekaj evrov več.

Wibo izdelki po dostopni ceni na voljo v spletni prodajalni

Vsi pristaši make upa nenehno sledijo novostim na trgu. Izjemno se na primer razveselijo kakšnega novega izdelka katere od svojih priljubljenih znamk. Po drugi strani pa so še bolj veseli kakšne povsem nove znamke, saj bodo njene izdelke lahko preizkusili prvič. Ste že slišali za kozmetično znamko Wibo? Kupcem ponuja simpatično zasnovana kakovostna ličila po dostopnih cenah. Na voljo so v spletni prodajalni.

Wibo nabor izdelkov je precej širok in pester. Na voljo so maskare, šminke, podlaga za senčila, seti za ustnice, puder v prahu, tekoči puder in še bi lahko naštevali. K nakupu pritegne tudi embalaža izdelkov Wibo, ki je vrhunsko zasnovana.

Močno pigmentirana šminka v različnih odtenkih

Nakup šminke zagotovo ni eden od najpreprostejših opravil. Še posebej pa ne, če takšno ličilo kupujemo za drugo osebo. V tem primeru moramo še toliko bolje vedeti, kakšen odtenek potrebujemo, katera blagovna znamka najbolj ustreza ter podobno.

Ker se za ličila pogosto zapravi veliko denarja, je pametno kupovati le najboljše izdelke.

Po drugi strani pa obstajajo takšne kozmetične znamke, ki jim pri nakupu njihovih izdelkov lahko povsem zaupamo. Šminke znamke Wibo so preverjeno dovolj dobra izbira tudi za nekoliko bolj zahtevne uporabnice ličil. So močno pigmentirane in kot takšne tudi dovolj obstojne.

Paleta visoko pigmentiranih senčil za veke

V kozmetični torbici ali na kopalniški polički ljubiteljice make upa ne sme manjkati niti paletka z vsaj nekaj senčkami. Najbolje je posegati po paleti, ki vsebuje visoko pigmentirana senčila za veke, ki lahko zdržijo kar nekaj časa. Kakovostna senčila Wibo so še posebej cenjena zaradi svilnato mehke strukture, saj se povsem preprosto nanašajo ter zabrisujejo. V kompletu s senčili Wibo je vedno nekaj mat ter nekaj sijočih odtenkov.

Kakovostno izbrana senčila na sploh zagotavljajo ustvarjanje neskončno možnih make up učinkov. Njihova ključna prednost pa je tudi ta, da so zelo dolgo obstojna. To pomeni, da lahko dobro služijo skozi ves dan.

Podlaga za obraz z osvetlitvenim učinkom

Obstojnost ličil je v veliki meri odvisna tudi od načina nanašanja. Na voljo je tudi Wibo podlaga za obraz pred nanosom ličil z osvetlitvenim učinkom. Ta lahko naredi še posebej dober učinek oziroma rezultat make upa. Tovrstno kozmetično sredstvo namreč na zelo intenziven način poskrbi za intenzivno povečanje obstojnosti ličil na sploh. Formulacija izdelka je zelo bogata s hranili. Vključuje tudi izvlečke zelenega čaja, vitamine A, C ter E.