Printer Primera vam s tiskanjem nalepk prihrani čas in denar

Primera je blagovna znamka printerjev, ki v sebi združujejo sodobno in najnovejšo tehnologijo. Printer Primera tako uporablja pigment črnila, ki omogoča izredno kakovosten tisk nalepk. Na nalepkah so običajno fotografije ali slike, zato je na splošno ločljivost printerjev bistvenega pomena. Tudi printer Primera ima izredno visoka ločljivost, ki omogoča tiskanje lepih barvnih nalepk, ki jih odlikuje velika odpornost na UV svetlobo.

Ravnanje s printerjem je zelo enostavno, na drugi strani pa vam nudi neskončne možnosti oblikovanja in tiskanja nalepk. Ob nakupu namreč dobite priloženo programsko opremo za oblikovanje nalepk. S tem programom enostavno oblikujete nalepke po svojih lastnih željah. Tako lahko oblikujete nalepke različnih velikosti kot tudi oblik. Lahko so pravokotne, okrogle ali celo več kotne. Printer Primera vam jih nato natisne v željenih količinah, pri čemer jih lahko s posebnim rezalnikom istočasno tudi razreže. Na ta način je tiskanje in končna dodelava nalepk izredno hitra, kar vam prihrani veliko časa, pa tudi denarja.

Printer Primera lahko kupite po zelo ugodnih cenah, glede na to koliko z njim privarčujete. Glede na kvaliteto in hitrost tiskanja lahko trdimo, da je cena tiskanja bistvena nižja od tiska s klasičnimi tiskalniki. Printer Primera ponujajo številni pooblaščeni trgovci, katere lahko poiščete na svetovnem spletu. Svetujemo vam, da jih kontaktirate in prosite, da vam pripravijo cenovno čim bolj ugodno ponudbo. Ob tem se pozanimajte tudi za redni servis in vzdrževanje printerja.

Ko boste kupili printer Primera, boste v paketu dobili že eno kartušo in tudi eno rolo nalepk. To vam bo zadoščalo za začetno fazo tiskanja. Za nadaljnje tiskanje pa vam svetujemo, da uporabljate zgolj potrošni material, ki ga priporoča proizvajalec printerja Primera. Originalni potrošni material običajno lahko kupite pri prodajalcu, ki vam je printer Primera prodal. Z uporabo originalnega potrošnega materiala boste namreč poskrbeli za dolgo življenjsko dobo vašega printerja.