Glavne odlike znamke Iveco

Znamka pove veliko o izdelku, še posebej če gre za vozila, pri katerih moramo preveriti kar nekaj spremenljivk, ko se odločamo za nakup. Znamka Iveco je dobro znana in posebej uveljavljena na področju gospodarskih vozil, saj ponuja tako tovorna kot potniška vozila, na obeh področjih pa sodi med najbolj priljubljene. In to seveda ne zgolj po sreči ali naključju – Iveco se ponaša z nekaterimi razlikami, po katerih se ta proizvajalec loči od konkurence.

Že ponudba vozil je za marsikoga razlog za izbiro te znamke. Iveco bus za lokalne in regionalne prevoze je lahko model Daily ali Feniksbus, pri obeh pa so možne še nadaljnje prilagoditve. Tako dobimo vozilo, ki je že od vsega začetka idealno prilagojeno svojemu namenu. Že serijsko so na voljo avtobusi z različnimi pogoni, vsak Iveco bus pa je prilagodljiv tako pri nakupu kot kasneje, tudi po več letih uporabe. S tem pridemo do druge velike odlike, s katero vsak Iveco bus ali tovornjak prepriča kupce. To je Iveco servis, ki dobro poskrbi za vse voznike vozil te znamke.

V okviru servisa je možno naročiti in izvesti številne nadgradnje in prilagoditve, ne le standardnih popravil ali servisnih posegov. Vsekakor pa se prava kakovost servisne mreže pojavi takrat, ko je treba odpraviti kakšne težave. Na voljo so kakovostni deli za vsak model. Iveco Daily rezervni deli recimo odgovarjajo temu minibusu, ki mora biti zaradi dinamične uporabe seveda vedno pripravljen na delo. To pomeni, da bodo Iveco Daily rezervni deli na zalogi zelo dobrodošli, še posebej v kombinaciji s hitrim in zanesljivim servisom. Iveco servis pomaga tudi na cesti, če pride do kakšne okvare ali druge težave. Iveco Daily rezervni deli, pa tudi deli za druge modele, so na voljo pri pooblaščenih serviserjih, tudi manj pogosti deli pa so hitro dobavljivi, kar je za gospodarske uporabnike vsekakor velika prednost.