Katering za poroko? Odlična izbira 

Včasih ne vemo, kako bi svoje goste ob različnih dogodkih najbolje postregli. Ena od variant je sicer tudi ta, da hrano in pijačo pripravimo kar sami, vendar nam to vzame kar nekaj časa in nenazadnje tudi denarja, energije in če česa. Zato svoje goste pogosto peljemo kar v priljubljeni gostinski lokal, kjer ni preveč drago in kjer se gostje lepo počutijo, saj lahko uživajo v dobri hrani in pijači. 

Pa ste že slišali za katering? To pa je prav posebna oblika strežbe oziroma gostovanja, ki lahko poteka pri vas doma, ne glede na to, da sami ne boste pripravili niti ene vrste hrane in vam ne bo potrebno poskrbeti niti za hrano. Sliši se fantastično, kajneda?

Katering je v resnici primeren za prav vse dogodke, tudi za tiste najbolj svečane, kot je na primer poroka, saj lahko ponudniki kateringa poskrbijo prav za vse. Pri tem imamo v mislih hrano in pijačo, glasbo, ureditev prostora in še kaj. 

Katering v naravi 

Med bolj priljubljene oblike te storitve zagotovo sodi ta, ki se dogaja v naravi. Pri tem imamo v mislih na primer katering piknik, ki ga lahko organizirate nekje ob jezeru, reki in celo ob morju. Sliši se mikavno, kajneda?

Ni čudno, da je katering storitev zlasti priljubljena v poletnem času oziroma v toplejših dneh, ko vam ponudniki odlično in sveže pripravljeno hrano pripeljejo na točno izbrano lokacijo. 

Katering meni 

In kaj vam lahko ponudi katering meni? V resnici prav vse vrste hrane. In izbira je zlasti odvisna od vas samih. Lahko gre za povsem klasičen katering, kjer vam bodo na prizorišče dogajanja pripeljali nekaj glavnih jedi. Lahko pa se odločite za postrežbo s predjedmi, glavnimi jedmi, sladicami, poleg tega ponudniki storitve katering lahko pripeljejo še ohlajeno pijačo. Cena za katering meni na osebo pa se nahaja na spletni strani ponudnika.