Pohodne rešetke iz odličnega jekla

Pohodne rešetke so nujen pripomoček v vsakem večjem ali manjšem hlevu ter v industriji. S kvalitetnimi rešetkami lahko prekrijemo marsikateri jašek ter jih uporabimo zato, da se umazanija ne nabira v hlevu, temveč lahko s pomočjo rešetk in pravilno speljanih kanalov direktno odteka v kanalizacijo. 

Pohodne rešetke bodo omogočile, da bo naš hlev izjemno čist. Čistoča je pri vzreji domačih živali izredno pomembna, saj so zahteve in standardi postavljeni visoko. Le tako si lahko zagotovimo zdravo in kakovostno meso, ki ga nato dobimo na krožnik.  

Pohodne rešetke morajo biti narejene iz odličnega materiala, ki bo omogočal, da bodo kupljene rešetke, dolgo časa opravljale svojo funkcijo. Pri ponudnikih lahko kmetje kupijo okrogle pohodne rešetke, ki so primerne za pokrivanje jaškov. Lahko pa naročimo tudi pravokotne rešetke, ki so primerne za pokrivanje različno velikih odprtin na tleh hleva ali delavnice. Najbolj prodajane rešetke merijo v dolžino 50 centimetrov in v širino 20 centimetrov, to je model, ki ga najlažje dvigujemo ter premikamo, ravno zato je tako zelo priljubljen. 

Jermenica za pogon različnih naprav 

Jermenica se uporablja za pogon različnih strojev v industriji ali na kmetiji. Uporabimo jo lahko za pogon agregata ter različnih transportnih naprav. Kmetje se zavedajo, da je potrebno imeti vsaj eno jermenico vedno na zalogi v primeru, da nam stara odpove. Ravno zato jo imajo prodajalci vedno na svojih policah. 

Jermenica je lahko ploščata, klinasta in zobata. Izdelana je lahko iz jela, aluminija ali iz sive litine. V kolikor so jermenice narejene iz kvalitetnega in vzdržljivega materiala, bodo dobro prenašale različne obremenitve ter bodo brez težav dolgo delale. Ravno zato je bistvenega pomena, da jermenico kupimo pri dobremu prodajalcu, ki nima na zalogi slabih ponaredkov. 

Jermenica nam ne bo predstavljala prevelikega stroška pri nakupu, saj ne stane veliko. V kolikor nismo prepričani, kakšno jermenico potrebujemo nam bodo v vsaki trgovini predstavili različne modele, med katerimi bomo lahko izbirali.