Servis avtomatskih vrat je na voljo štiriindvajset ur na teden

Servis avtomatskih vrat je včasih nujen zardi kakšne napake ali zaradi nedelujočega mehanizma, ki ga moramo popraviti. Najboljši serviserji so na voljo v vsakem delu dneva in nas bodo vedno rešili iz zagate. Pomembno je tudi to, da imajo serviserji na zalogi vedno ustrezne rezervne dele, tako nimamo težav z naročanjem posameznih kosov ter za čakanjem, da pridejo k serviserju. Vsaka takšna malenkost bo namreč podaljšala čas nedelovanja vrat. 

Servis avtomatskih vrat mora biti opravljen strokovna in profesionalno. Pomembno je, da ima serviser že vsaj nekaj izkušenj s popravljanjem avtomatskih vrat, ker bo tako bolje poznal delovanje in možne težave, ki pri tem nastanejo. 

Servis avtomatskih vrat vam je navadno na voljo še isti dan, ko javite okvaro. Koliko časa je potrebno čakati, je odvisno od vaše oddaljenost ter ostalih nujnih popravil na terenu. Ker se serviserji zavedajo, da mora biti popravilo opravljeno v čim hitrejšem času, se vedno potrdijo, da do vsake stranke pridejo takoj, ko so na voljo. 

Pogon za drsna vrata lahko naročimo na spletu

Pogon za drsna vrata se lahko pri različnih proizvajalcih naroči, kar preko spleta. Ker je zelo enostaven za vgradnjo, bodo vsi, ki se vsaj malo spoznajo na elektroniko lahko poskrbeli, da bo njihova navadna drsna vrata postala, avtomatska in se bodo odprla že na daljavo. Pogone se največkrat namesti na zunanjo dvoriščna vrata, ki vodijo do garaže. Takšna vrata so namreč precej težka in ogromna, zato jih s težavo odpiramo in zapiramo. 

Pogon za drsna vrata nam tako omogoči enostavno odpiranje s pomočjo daljinca ali pa s pomočjo pametnega telefona, ki se lahko poveže s pogonom. Tako bomo lahko, že preden se bomo vratom popolnoma približali, poskrbeli za avtomatsko odpiranje in zapiranje. Cena pogona je okrog 300 evrov za celoten komplet.