Vozički za dvojčke

Vozički za dvojčke so lahko zaporedni in vzporedni. Prednost zaporednih je predvsem v manjši širini. To pripomore k lažjem vstopanju skozi vrata, ter v dvigala. Lažje premaga ozke prehode.

Vozički za dvojčke lahko kupite tudi z veliko dodatne opreme. Dodatna oprema so razne previjalne torbe, senčnike, dežne prevleke in adapterje.

Voziček mora ustrezati dvojčkom. Mora biti enostaven za uporabo, funkcionalen in praktičen. Res pa je, da je voziček za dvojčke težje kupiti in najti kot navadnega. Včasih moramo pozabiti na trende in razne barvne odtenke, ampak misliti samo na njegov namen uporabe.

Starši imajo raje vozičke za dvojčke, ki so funkcijsko bolj podprti. Taki so bolj primerni za dolge sprehode po gozdu in vam bodo prisil dosti bolj prav kot klasičen voziček za dvojčke.

Za športne starše priporočajo voziček bolj športnih funkcij. Najbolj pomembno je, da voziček zagotavlja sproščeno vožnjo. Otroka med vožnjo ne smeta čutiti vsakega premika in ovir. Otroka morata nemoteno ležati ali sedeti, da lahko počivata naprej.

Otroška postelja

Otroška postelja mora biti kvalitetna in ravno tako vsa pripadajoča oprema. Med pripadajočo opremo štejemo posteljnino, otroške vzmetnice in zaščitne mreže pred komarji. Zibelka in otroška postelja morajo biti narejene iz kvalitetnih materialov, kot je les. Tako se bolj pripomore k udobnemu spanju vašega otroka.

Otroška postelja ni luksuz, ampak je nuja in potreba. Otroška postelja je najboljši način, da ima otrok dober, udoben in nemoten spanec.

Spanje otroka je izredno pomembno in ravno zato je otroška postelja najpomembnejši kos pohištva v otroški sobi. Postelje morajo ustrezati potrebam otrok. Pomembno vlogo pa ima tudi otroška vzmetnica.

Otroška postelja mora biti kakovostna, udobna, funkcionalna in hkrati privlačna na oko.

Otroške sobe so urejeno zelo različno, to ni nič nenavadnega saj obstaja veliko slogov sob. Smiselno je, da si izberemo posteljo , ki je že v kompletu z otroško sobo. Tako imamo prelepo sobo in funkcionalno posteljo.