Dobrodošel servis hladilnih naprav 

Serviserji servisirajo komercialne in hladilne naprave. Med to spada gostinska oprema, se pravi hladilniki in zamrzovalne skrinje. Oprema za slaščičarje, se pravi sladoledne vitrine in vitrine za tortice in pecivo, ter razne klima naprave, ter toplotne črpalke. 

Servis hladilnih naprav vključuje vizualni pregled klima naprave in instalacije, ter čiščenje in dezinfekcija izmenjevalca notranje enote. Dezodoracija izmenjevalca notranje enote, ter čiščenje maske in pokrova notranje enote.

Servis hladilnih naprav dobro poskrbi tudi za standardne filtre notranje enote, izmenjevalca zunanje enote po potrebi.

Pregled in izpiranje odvoda, kondenza in kontrola temperature izpihanega zraka, ter kontrola hladilnega plin.

Serviser tudi ne sme pozabiti na pregled in kontrolo elektro komponent. Izvesti je treba tudi kontrolo delovanja elektromotorjev, kompresor, ventilator. Ne smemo pozabiti na test klima naprave, funkcionalni pregled.

Vsi vemo za kaj uporabljamo hladilne naprave. Marsikateri uporabniki hladilnih naprav pa niti ne ve kako jih uporabljati. 

Na koncu pa sledi svetovanje o uporabi in delovanju klimatske naprave.

Učinkovit Webasto grelec 

21 stopinj Celzija naj bi bila povsod popolna temperatura. Vendar včasih nam odgovarja manj včasih več. Ne sme nas zavesti, da je 21 stopinj vedno idealna temperatura.

Webasto grelec za ogrevanje parkiranega vozila bo vašemu vozilu zagotovil prav to temperaturo.

Webasto grelec za parkirana vozila boste imeli jasen pogled na cesto, brez tega, da bi mogli strgati led. Stekla se ne bodo več orosila ali ponovno zmrznila. Webasto grelec vam omogoča, da bo notranjost vozila topla, že na začetku poti. Hladilne noge in roke, ter drgetanje ne bodo več del vase sedanjosti. Pozabili boste na strganje ledu in okorne bunde, ki vam za volanom delajo samo težave.

Webasto grelec, ogrevalna naprava za parkirana vozila vam bo prihranila ogromno časa. Ne bom vam več treba strgati ledu, ogrevati motorja na mestu ali brisati vlage. Nekatere dejavnosti od naštetega so v nekaterih državah celo prepovedane.