Voziček za invalide za vožnjo po katerem koli terenu

Električni invalidski voziček je vrhunsko dodelan in primeren za vožnjo po katerem koli terenu. Ima baterijo, ki je zelo velika in sicer 24V 20Ah, kar je dovolj za približno 30 kilometrov to je predvsem odvisno od terena in teže voznika. Električni invalidski voziček ima elektronski sistem zaviranja. Njegov Motor premore 250W in je dovolj za vsakodnevno premagovanje ovir. Nosilnost  električnega invalidskega vozička pa  je 150kg.

Električni invalidski voziček je narejen tako, da zagotavlja največjo varnost in udobje osebi, ki ga uporablja. Zelo je praktičen tudi zaradi svoje prostornosti, saj ima pod sedežem prostor za shranjevanje stvari, prav tako pa ima tudi košarico, ki je nameščena na sprednjem delu.

V košarico lahko oseba spravi oziroma položi stvari iz trgovine, tako da ji jih ni potrebno nositi v rokah. Električni invalidski voziček se polni s pomočjo elektrike preko priloženega kabla, baterija v motorju pa je zelo kakovostna in močna.

Brezhibni invalidski skuter

Invalidski skuter je eden izmed najbolj priljubljenih invalidskih pripomočkov pri osebah, katere so gibalno ovirane zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Invalidski skuter omogoča enostavno premikanje in enostavno opravljanje vsakodnevnih opravil osebi, ki sama ni več zmožna prehoditi določene razdalje ali pa se sploh gibati. Invalidski skuter  je  osebam na voljo v različnih ponudbah in izdajah. Možna je izbira različnih barv, velikost in modelov.

Skuter za invalide se polni preko zraven priloženega kabla. Ker je baterija v vozičku zelo močna in kvalitetna zdrži zelo dolge razdalje brez polnjenja, kar je odlično, saj oseba nebo rabila skrbeti, da bi se njen zložljivi električni voziček med opravki ali pa med vožnjo izpraznil. Invalidski skuter bo zagotovo olajšal življenje tistim osebam, ki ga zares potrebujejo. S tem vozičkom se bodo osebe počutile super, saj bodo ponovno samostojne in bodo same lahko opravljale stvari brez dodatne pomoči ali pa prevoza koga drugega.