Dometic, kot vodilni serviser klimatskih naprav

Dometic je podjetje, ki je znano po svoji dolgoletni tradiciji, vrhunski kvaliteti, odličnih izdelkih in inovativnih ideja.  Dometic opravlja različne storitve, ki so prodaja in servisiranje različnih naprav, montaža, popravila in mnogo drugih storitev. Strokovnjaki, ki so zaposleni v podjetju Dometic strmijo k temu, da se čim bolj izobražujejo na različnih področjih, da bi svojim strankam nudili, kar se da najboljšo podporo in koristne nasvete pri nakupu njihovih izdelkov.

Kaj podjetje Dometic svetuje za vzdrževanje klimatskih naprav?

Dometic svetuje, da je potrebno vsako klimatsko napravo redno servisirati in polniti. V nasprotnem primeru pride lahko do velikih nevšečnostih. Če katera koli klimatska naprava ni redno čiščena, polnjena in servisirana potem pride do okvare in nedelovanja le te, prav tako pa se v klimatski napravi pričnejo nabirati razne plesni, ki so škodljive človeškemu zdravju, proizvajati začnejo tudi neprijeten vonj, ki nastane zaradi razvoja raznih bakterij.

Servis klimatskih naprav opravi prav za to specializiran servis, ki ima usposobljene strokovnjake na tem področju. Klimatsko naprava bodo pregledali, jo očistili in ponovno napolnili za brezhibno delovanje v vročih poletnih dneh ali pa hladnih zimskih dneh.

Kakšne klimatske naprave Dometic ponuja?

Dometic je razvijajoče in inovativno podjetje, kar se odraža tudi na njihovih izdelkih, ki jih ponujajo na tržišču. Ponujajo klime za avte, prenosne klime za avtodome, manjše klimatske naprave in podobno.  

Dometic je eden vodilnih pri izdelavi klim za avtodome oziroma katerakoli počitniška vozila. Te klime   so lahko tudi prenosne in brez zunanje enote. Klimatsko napravo za počitniška vozila se lahko upravlja preko Wi-fija,  nudi ročno ali daljinsko upravljanje, tiho delovanje naprave, zapiralne izhode zraka, razpon temperature od 2 do 43 stopinj celzija in zaščito kompresorja. Namesti se jo lahko  tja, kjer se nahaja strešno okno avtodoma. Če si stranka morda želi namestitev, kje drugje je seveda tudi to možno.