Ghe uporabimo za razgrajevanje organskih snovi

Ghe je prvovrsten izdelek, ki ga lahko dobimo tudi na slovenskem trgu. To je odlična mešanica dobrih in naravi koristnih gliv, ki omogočajo, da se v zemlji razgradijo vsi organski elementi in nam pomaga, da imajo naše rastline potem boljše vsrkavanje mineralov ter vseh ostalih koristnih snovi. Če si želimo zagotoviti dober razvoj naših rastlin in bi se radi izognili nepredvidljivim sprememban, ki so zelo pogoste, bomo uporabili izjemen in učinkovit izdelek Ghe.

Ghe je vsestransko dober in prvovrsten produkt, ki omogočajo razvoj dobrih mikroorganizmov, ki poskrbijo za boljšo rast naših rastlin. Če opazimo, da ima naša zemlja prenizek pH, je to signal, da izgubljamo mikroorganizme. Blagovna znamka Ghe nam nudi različne produkte, s katerimi lahko povrnemo moč naši zemlji.

Ghe je odličen za naravno in organsko pridelavo hrane v zemlji ali v hidroponiki. Naše rastline bodo močne in njihova rast bo izjkemna.

Agrogel je nujen pripomoček vsakega kmeta

Agrogel je izdelek, s katerim omogočamo zadrževaje vode v zemlji. Vsakdo, ki se je že srečal z odbelovanjem zemlje, ve, da je suša najhujša za rastline. Ko rastlina klije mora imeti optimalne pogoje, da bo imela hitro rast in da bo obrodila čudovite sadove. Vsak kmet se boji suše, saj se zaveda, da ne bo zmogel zaliti vseh ogromnih zasajenih površin.

Agrogel je primeren tudi za manjše obdelovalce zemlje. Pravimo mu tudi superabsorbcijski polimer, ker nase veže vodo, ki jo nato postopno sprošča nazaj v zemljo. Tako bodo rastline lahko vedno imele na voljo vlažno zemljo in ne bodo utrpele poškodb suše.

Agrogel je izdelek za vsakogar, ki ima rad svoje rastline, saj jim tako omogoči obstoj, ko ni ugodnega vremena in ko vemo, da bo nastopila suša. Naša zelenjava bo tako prvovrstna, zdrava in sočna. Zavidali nam jo bodo vsi sosedje, ki bodo hoteli izvedeti, kako nam je uspelo.