Prenosniki Asus želijo zadovoljiti kupca na več različnih področjih

Skrb za kupca je nekaj, kar za mnoga podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo prenosnih računalnikov ni prioriteta. Tukaj seveda ne pravimo, da jim ni mar za ljudi, za katere prodajajo in da si ne želijo, da bi lahko vsakemu ponudili najboljše za nek denar, vendar se redko kateri kot podjetje spuščajo v take podrobnosti glede skrbi za uporabnika, kot so prenosniki Asus.

Podjetje si že dalj časa prizadeva za varstvo oči, saj lahko računalniški zasloni permanentno okvarijo naš vid, če nismo pozorni na vpliv, ki ga imajo nanj. Prenosniki Asus lahko izbirajo med več načini, na katere so obarvane slike, na način, ki varuje oči, na način, ki naredi vse barve bolj žive ter prost način, kjer sami izberemo parametre.

Prenosniki Asus so znani tudi po tem, da je servis, zares brezplačen tudi dve leti po nakupu, tako za tovarniške napake, kot tudi stvari, ki so lahko posledica uporabe, kot so okvare na LCD zaslonu.

Prenosni računalnik Apple se najbolj poglablja v eleganten design

Prenosni računalnik Apple je ena izmed tistih naprav, ki jo lahko na trgu prepoznamo tudi po tem, da ima na videz absolutno previsoko ceno, vendar jo opravičujejo s tem, da so prav vsi računalniki, kaj samo računalniki, prav vse naprave, ki jih proizvede podjetje Apple zapeljivi na pogled.

Prav prenosni računalnik Apple pa je naprava, na kateri je to najbolj opazno, saj lahko že ob hitrem pogledu vidimo, kako tanko je ohišje, ki zajema vse potrebne komponente za hitro n učinkovito delovanje. To, da so prenosniki majhni, pa ima dobesedno svojo ceno. Če želimo imeti na primer disk, ki je pri drugih proizvajalcih skoraj standarden, moramo za tako velikost dodatno plačati, ko nakupujemo svoj prenosni računalnik Apple, kar je nekaj, kar že dalj časa velja za filozofijo te znamke.