Vžigalniki v številnih izvedbah

Vžigalniki veljajo za najbolj priljubljena promocijska darila, saj so majhni, dostopni in priročni. Na voljo so vam povsem tradicionalni vžigalniki z ali brez možnosti polnjenja, vžigalniki za sveče ter kurišča oziroma za domačo rabo, po drugi strani pa lahko izbirate tudi med takšnimi vžigalniki, ki so nekoliko bolj prefinjene oblike. V to kategorijo na primer sodijo zippo vžigalniki. 

Vžigalniki, ki jih boste uporabili za promocijska darila, so vam na voljo v spletni prodajalni, kjer boste tudi sicer lahko izbirali med številnimi kakovostnimi izdelki, ki so posebej zasnovani za promocijo. Na tem mestu so vam na voljo vžigalniki, in sicer v več kot 25-ih izvedbah. Lahko se odločite za nakup istih tradicionalnih vžigalnikov ali pa glede na svoje obdarjence izbirate med različnimi vrstami. Rednim strankam lahko podarite nekoliko bolj posebne vžigalnike. Pomembno pa je, da boste vžigalnike ter ostale promocijske izdelke tudi primerno opremili s svojimi podatki. Na vžigalnik lahko natisnete ime podjetja, poleg pa natisnete še kontakt, na primer telefonsko številko. 

Promocijski tekstil z vašim logotipom 

Promocijski tekstil je priljubljen že od nekdaj. Če imate svoje podjetje, v katerem imate zaposlenih kar nekaj ljudi, ste najverjetneje promocijski tekstil že nakupovali. Z njim namreč lahko učinkovito opremite tudi svoje zaposlene. Delovna obleka tako vedno izkazuje vaš logotip. Na ta način boste gradili svojo prepoznavnost, ki je v današnjem času zagotovo nujna. 

Promocijski tekstil tudi sicer na trgu predstavlja eno od največjih skupin promocijskih artiklov na sploh. S potiskano majico ali drugim kosom oblačila lahko dosežete veliko ljudi. Obenem pa ljudje na splošno zelo radi dobivajo v dar izdelke z dodano vrednostjo, kar promocijski tekstil zagotovo je. 

Promocijski tekstil si lahko naročite kar s pomočjo spleta. V različnih vrstah vam je na voljo v spletni prodajalni, kjer boste izbirali še med drugimi promocijskimi artikli, na primer med dežniki, flaškami, USB ključki ter podobno.