Rezervni deli IVECO, ki jih zamenjamo na pooblaščenih servisih, nam zagotavljajo garancijo

Rezervni deli so nujni za vsako napravo, aparat, stroj pa tudi prevozno sredstvo. Omogočajo nam, da se pokvarjeni del zgolj zamenja in nam ni potrebno kupovati novega aparata. Tako je tudi za vse lastnike tovornih vozil in avtobusov znamke IVECO pomembno, da se rezervni deli IVECO tudi po nakupu vozila kadarkoli lahko zamenjajo.

Rezervni deli IVECO so vsi originalni deli znamke IVECO, ki so namenjeni izključno vozilom proizvajalca IVECO. Glede na to za katero vozilo gre, so pri pooblaščenih servisih in prodajalcih na voljo rezervi deli za tovorna vozila, rezervni deli za avtobuse in rezervni deli za gospodarska vozila. Lahko se odločimo za rabljene rezervne dele, vendar je pred tem korakom potreben temeljit razmislek. Na drugi strani nam večina prodajalcev in servisov nudi garancijo na zamenjan rezervni del, ki je ob nakupu rabljenega ne dobimo.

IVECO servis Maribor je zvesti spremljevalec vseh lastnikov vozil IVECO

Glede na gostoto vozil znamke IVECO, ki se vozijo po naših cestah, lahko pričakujemo tudi široko servisno mrežo po vsej državi. Tako lahko zagotovo dobim servis za naše vozilo v naši bližini. Na IVECO servis Maribor se lahko tako obrnejo vsi lastniki vozil znamke IVECO, ki bivajo v bližini Maribora.

IVECO servis Maribor vam nudi zamenjavo samo originalnih rezervnih delov IVECO, saj vam lahko le na ta način nudijo garancijo proizvajalca. V servisu so zaposleni serviserji z dolgoletnimi izkušnjami, ki vam strokovno pregledajo vozilo in ustrezno popravijo v primeru okvare. Nudijo pa vam tudi druge storitve, kot so na primer elektronska diagnostika, avtoličarske storitve, optika, polnjenje klime, premontaža in centriranje gum.

IVECO servis Maribor ima širok izbor rezervnih delov IVECO in druge opreme. Lahko pa se zgodi, da kakšnega rezervnega dela tudi ni na zalogi. V tem primeru jim njihovo učinkovito poslovanje z dobavitelji omogoča, da je dostava rezervnega dela, ki ga potrebujete čim hitrejša.