Parni čistilec tal za odstranitev vseh bakterij

Parni čistilec tal bo počistil tudi najmanjše bakterije v našem domu in tako nam bo zagotovil tisto čistočo, ki si jo želimo zase in za svoje najbližje. Ker so naša tla izjemno obremenjena, jih moramo vsakodnevno temeljito očistiti. Vsakdo, ki pride v naš dom in se ne preobuje nam v stanovanje ali hišo vnese veliko bakterij iz zunanjega sveta.

Parni čistilec tal nam enostavno in hitro očisti tla, ko naši gosti odidejo. Po čiščenju bodo naša tla zopet sveža, čista in brez bakterij. Pozimi je v zraku veliko nečistoč in virusov, zato ljudje tudi pogosteje zbolimo. Če želimo ohranjati naš dom čist in zdrav bomo porabili parni čistilec tal, ki nam omogoča čiščenje vseh gladkih površin v našem domu.

Parni čistilec tal ni edina možnost čiščenja, saj lahko dom očistimo tudi brez električnih in parnih pripomočkov. Vendar vemo, da je v današnjih časih čas zelo dragocena dobrina, zato ga ne bomo zapravljali z nepotrebnim drgnjenjem tal. S pomočjo parnega čistilca bomo hitro in kvalitetno očistili vse površine našega doma.

Mokro suhi sesalnik je idealen za vsako gospodinjo

Mokro suhi sesalnik nam bo očistil in posesal vse površine zunaj in znotraj našega doma. Ker ima ta sesalnik možnost kombinacije mokrega čiščenja s suhim, ga bomo lahko uporabili le za sesanje ali pa bomo poleg sesanja tla tudi oprali z vodo in čistili.

Mokro suhi sesalnik omogoča varno rabo saj ima na ročaju vgrajeno zaščito pred statično elektriko. Z njim lahko mirno sesamo brez menjave filtra in mu po potrebi v rezervoar dodamo čistilno sredstvo. Zavzame nam zelo malo prostora, saj se sesalna cev varno shrani, kabel se navije in ves pribor se varno shrani. Zavzel nam bo malo prostora in bo vedno pri roki. Na sesalno cev mu lahko nataknete različne šobe, ki omogočajo še bolj natančno sesanje.