Zgrabljalniki z enim rotorjem

Zgrabljalniki so izredno uporaben pripomoček za hitro in enostavno strojno grabljenje trave na kup. Za alpske predele se navadno uporabljajo zgrabljalniki z enim rotorjem, ki imajo fiksen priklop ter par gibljivih koles, ki so v pomoč pri delu z manjšim traktorjem. Primeren je za manjše parcele ter za strma in nagnjena pobočja. 

Zgrabljalniki so si med seboj različni. Lahko kupimo tudi takšne, ki imajo nameščena dva rotorja ali celo štiri. Ti se uporabljajo na izredno velikih ravnih travnatih površinah, kjer morajo kmetje v čim hitrejšem času pospraviti pokošeno in posušeno travo na kup. 

Zgrabljalniki se popolnoma prilagodijo delovanju traktorja ter mu sledijo tudi na ovinkih. Tako je kmet med delom lahko resnično brezskrben, saj ve, da uporablja brezhibno napravo, ki natančno in odlično opravlja svoje delo. 

Zetor rezervni deli v spletni trgovini

Zetor rezervni deli so na voljo v različnih trgovinah, kjer imajo vse potrebno za popravilo različnih tipov traktorjev ter ostale kmetijske mehanizacije. V Sloveniji ima veliko posameznikov doma traktor, blagovne znamke Zetor, zato je povpraševanje po rezervnih delih veliko. Ko se zgodi, da se traktor pokvari, si kmet vedno želi, da ga v čim hitrejšem času nekdo popravi. V kolikor okvara zahteva menjavo dela, se moramo zglasiti pri najbližjemu prodajalcu rezervnih delov. 

Zetor rezervni deli morajo biti originalni, saj bomo le tako lahko prepričani, da bomo vgradili kakovosten kos, ki bo dolga leta brez težav deloval. Tisti, ki raje kupujejo neoriginalne rezervne dele, lahko povedo, da so velikokrat slabše kakovosti in se hitreje ponovno pokvarijo. 

Zetor rezervni deli se lahko naročijo tudi na spletu. Naročen kos se po pošti ali preko ostalih dostavnih podjetij, že naslednji dan dostavi na dom naročnika. V Sloveniji imamo veliko ponudnikov, ki po ugodnih cenah prodajajo različne kose, ki jih serviserji nameščajo v traktorje različnih blagovnih znamk. Zetor je le ena izmed njih.